A vásárlás menete:

Tisztelt Látogatók! Áruházunkban a vásárlás csak regisztrált látogatok részére lehetséges!

1. A kiválasztott termék oldalán a "kosárba" feliratra kattintunk.

2. Amennyiben több terméket is szeretnénk vásárolni, vagy csak szeretnénk még böngészni a "vásárlás folytatása" gombra kell kattintani. Amennyiben szeretné a vásárlást befejezni kattintson a "Fizetés" feliratra.

3. A vásárlás befejezése:
- A pénztárba való belépés után lépésről lépésre, végig követjük a rendelés feladás műveleteit.

- Első lépés: megadjuk a kapcsolatfelvételi email címet. (vagy a vásárlás megkezdése előtt regisztrálunk és belépés után vásárolunk). A következő ikonra kattintunk.

- Második lépés: ellenőrizzük, vagy megadjuk a szállítási adatokat (minden piros csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező). A következő ikonra kattintunk.

- Harmadik lépés: megadjuk a számlázási adatokat (minden piros csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező), vagy a "Számlázási és szállítási adataim azonosak" mezőt kipipáljuk, estleg új szállítási címet rögzítünk. Nagyon fontos!!! Színkevert termék esetén itt tüntessük fel a termék színkódját! A következő ikonra kattintunk.

- Negyedik lépés: A szállítási költségek kiszámítása. Kattintson a "Kattintás után elkezdődik a szállítási költségek kiszámítása" ikonra. Itt megjelenik a rendelt termékek kiszállítási költsége. A következő ikonra kattintunk.
Amennyiben nem kivánja a terméket kiszállíttatni, hanem eljön érte kattintson a következő ikonra.

- Ötödik lépés: a fizetési mód megadása. Jelenleg egy módon tud rendelést leadni, úgy hogy az itt felsoroltak alapján aZ elektronikus bank feltételeinek elfogadásával rendszerünkben rendelést ad le, ezt mi a fentiekben megadott email címre visszaigazoljuk, és megküldjük a vásárlás PROFORMA számláját, mely kiegyenlítése után a termékek kiszállításra kerülnek. A következő ikonra kattintunk.

- Hatodik lépés: vásárlói megjegyzések megadása. Amennyiben például nem számíttata ki a szállítási költséget, mert maga szeretne a termékért jönni, kérjük ezt itt jelezze, vagy az átvétellel kapcsolatos információkat mint például "átvétel 8-16 óráig" ide adja meg. A rendelés áttekintése ikonra kattintunk.

- Ellenőrizze a megrendelés adatait és kattintson a rendelés feladása feliratra. Amennyiben a rendelést megköszönő üzenetet kapott a rendelése eljutott hozzánk, amennyiben a rendelésben bármi hiba van az oldal tetején piros mezőben hibaüzenetet fog kapni ezek kijavítása után kapjuk csak meg rendelését.

Amennyiben további kérdése van hívjon minket a +3656/512-220 számon hétköznap 8- 16 óráig.